Om os


Michaela Maria Arvesen - 51 år

Uddannet Akademiøkonom i Kommunikation i 2002 med efterfølgende ansættelse som udviklingsproducer hos Nordisk Film Production med fokus på talentudvikling. Har læst Film- og medievidenskab og HA Jur.

Har siden 1997 været madstylist i reklamebranchen med kunder som Weber, Karat Kaffe, Den Gamle Fabrik, Lavazza og Urtekram. Arbejder i dag fast som madstylist for Netto og har kunder som 1664 Blanc, Mejeriforeningen og Bonduelle.

Elsker mad og har arbejdet med mad siden 1993, hvor hun var kok i egen kantine; først hos Domino Film & TV, der efter hos M-tv og siden hen hos Schiller & Co. Her leverede hun også mad til catering til mediebranchen og private arrangementer. 

Arbejdede som PA for Dramachefen i DR fra 2007 til 2016 i DR Fiktion først for Ingolf Gabold og Nadia Kløvedal Reich og senere for Piv Bernth med opgaver indenfor ledelsesarbejde, festivaler og projektledelse. Her gennemførte hun også en diplomuddannelse som Enneagram Practitioner, der omhandler menneskers indbyrdes interaktion, ledelse og gruppedynamik. 

I 2016 åbnede Michaela butikken Cph-Tokyo Vintage i København K efter en rejse til Japan, hvor hun forelsket i landet og hele kulturen og har siden besøgt Tokyo mere end 29 gange. 

Startede i 2020 MaDLaB med Piet.


Piet Frisch Simonsen - 55 år

Uddannet reklamefotograf i 2001 og har senest arbejdet med fokus på erhvervsportrætter. Gennen sit arbejde som fotograf er Piet vant til at tilgå mennesker og hurtigt skabe trygge rammer for dem i en måske uvant situation. Jobbet som fortograf har bragt Piet rundt i verden med kunder som Carlsberg, Ferring, Novo Nordisk og Mærsk.

Interessen for mad og smag har altid været der, men det har i 2016 udviklede det sig til noget, der også er blevet en del af Piets levevej gennem firmaet Tr´eat, der leverede catering til firmaer, private og events.

Piets fascination for asiatisk mad og japansk enkelthed er gennemgående i hans måde at tilgå madlavning - han er optaget af smag, konsistens og udseende, som er vigtige faktorer i det, at skabe nysgerrig omkring mad og madlavning. 

Startede i 2020 MaDLaB med Michaela

 

 

 



Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.

Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.