MENU FORSLAG


SNACK til velkomst

Sommerruller med mango, nashipærer, grønt & sataysauce

Rejedumplings med østersmayo & tangsalat

Bruschetta med gedeost, rosmaringele & enokisvampe


FORRET - står på bordet

Hvide asparges med misomayo & rød shiso

ELLER

Rødbede rimmet laks med syltet fennikel & yuzu mayo

ELLER

Rørt rødbede tatar med daikon, tang & trøffelmayo


MELLEMRET - serveres ved bordet

Risotto med sortkål & stor argentinsk rødreje

ELLER

Ramen serveret i cup noodle kop

ELLER

Slider med crispy duck, ingefærsylt & chilimayo

HOVEDRET - familystyle

Flapmeat japanese style med wasabimayo, rimmede ribs & karse

ELLER

Beef Wellington

ELLER

Sommer porchetta

TILBEHØR

Bønnesalat med bagte løg, urter, ristede hvidløg & vinaigrette

Japansk kartoffelsalat

Sommerkål med løvstikkepesto & røgede mandler

Bagte rødder med syltede rødløg & græskarkerner

Kikærter med rød grape, tomater & urter


DESSERT

Minitærte med yuzucreme, bær & wasabi sesam

ELLER

Panacotta på kærnemælk med rabarber gele & knas

ELLER

Pavlova med skum & sommerbær

 

Der tages forbehold for ændringer i menuen i forhold til tilgængelighed af enkelte råvarer

Pris pr. kuvert ved 30 personer 465,- 

Derudover koster det 5000,- for levering, anretning og 2 kokke under middagen - 5 timer


Selskaber skal betales senest 3 dage før arrangementet afholdes og anses først som endeligt booket ved modtaget betaling


SKAL I HOLDE BRYLLUP? - KONTAKT OS PÅ MAIL