MENU FORSLAG
SNACK til velkomst
Sommerruller med mango, nashipærer, grønt & sataysauce
Rejedumplings med østersmayo & tangsalat
Bruschetta med gedeost, rosmaringele & enokisvampe
FORRET - står på bordet
Hvide asparges med misomayo & rød shiso
ELLER
Rødbede rimmet laks med syltet fennikel & yuzu mayo
ELLER
Rørt rødbede tatar med daikon, tang & trøffelmayo
MELLEMRET - serveres ved bordet
Risotto med sortkål & stor argentinsk rødreje
ELLER
Ramen serveret i cup noodle kop
ELLER
Slider med crispy duck, ingefærsylt & chilimayo
HOVEDRET - familystyle
Flapmeat japanese style med wasabimayo, rimmede ribs & karse
ELLER
Beef Wellington
ELLER
Sommer porchetta
TILBEHØR
Bønnesalat med bagte løg, urter, ristede hvidløg & vinaigrette
Japansk kartoffelsalat
Sommerkål med løvstikkepesto & røgede mandler
Bagte rødder med syltede rødløg & græskarkerner
Kikærter med rød grape, tomater & urter
DESSERT
Minitærte med yuzucreme, bær & wasabi sesam
ELLER
Panacotta på kærnemælk med rabarber gele & knas
ELLER
Pavlova med skum & sommerbær
Der tages forbehold for ændringer i menuen i forhold til tilgængelighed af enkelte råvarer
Pris pr. kuvert ved 30 personer 465,-
Derudover koster det 5000,- for levering, anretning og 2 kokke under middagen - 5 timer
Selskaber skal betales senest 3 dage før arrangementet afholdes og anses først som endeligt booket ved modtaget betaling
SKAL I HOLDE BRYLLUP? - KONTAKT OS PÅ MAIL